Луната е в знак Лъв до 01:54ч на 10 май. Енергията е в

...
Луната е в знак Лъв до 01:54ч на 10 май.
Енергията е в
Коментари Харесай

Добре е денят да се посвети на семейството

Луната е в знак Лъв до 01:54ч на 10 май.

Енергията е в разгара си. Намерете и почтено приложение посредством творчество, посредством ентусиазъм на близките,  чрез нови мощни планове. Настроението е приповдигнато. Делата се отдават в този момент с лекост. Време за забавление, празнуване, кокетничене, другарски и любовни срещи. Помнете: „ По облеклата посрещат! ” Сега хората отдават огромно значение на външния тип. Бъдете на висота, в случай че желаете да се харесате. Контролирайте желанието да командвате, не се поддавайте на раздразнението. 

Луната в Лъв кара да " пее " цялата кръвоносна система. Сега тя е доста по-активна, в сравнение с в други дни. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да " се раздвижи " малко. Уязвими са очите, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. 

Луната минава на луфт от 15:40 ч до 01:54ч на 10 май - Не се предлага да се стартира или купува нищо значимо.

Лунен календар: 10 лунен ден от 12:55ч на 9 май до 14:01ч на 10 май

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. В житейски условия шансът ще ви съпровожда. Повечето хора в този лунен ден са другарски настроени, искащи да поддържат връзка и да споделят опита си.

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е знак на властта, олицетворяваща силата и силата. Лабиринтът има доста смисли, само че всички те имат една същина - знак на придвижване, път цялостен с тествания.

Енергията на този лунен ден е доста мощна. С тази сила би трябвало да сте доста деликатни и внимателни. Тя би трябвало да се употребява единствено за съзидателни действия.Делата, започнати сега, в близко бъдеще ще бъдат сполучливо завършени, стига да покажете задоволително интензивност. (преди празния курс на Луната)

В 10 лунен ден става включване към егрегора на фамилията. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, родственици, бъдете с децата си, със фамилията си. Може да организирате фамилна вечеря. Само при корените си човек може да откри нов източник на сила. Трябва да избягвате свадите и неприятните обстановки, добре е да се заемете съществено със отговорностите си.  Не се предлага усамотение. 

Възможни са неочаквани разкрития, може би ще научите нещо, което не сте знаели преди, някои дългогодишни мистерии или проблеми ще бъдат позволени. Всички несгоди, които пораждат през днешния ден, са краткотрайни, не ги приемайте драговолно. Те ще минат бързо и няма да оставят диря в душата ви. Но всичко, стартирано през днешния ден, ще пусне дълбоки корени, в това число спорове и фамилни кавги, тъй че е по-добре да изгладите всички неприятни обстановки.

В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да се изстискват пъпки, да се късат бенки, да се отстраняват брадавици.

Благоприятно за фамилни покупки, такива, които са за всички членове на фамилията като битова техника, пералня, тв приемник и други, както и за детски играчки, облекла, книги, съдове за хранене. 

10 лунен ден не е добър ден за подкастряне, може да повлияе отрицателно на вашето благоденствие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, само че от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще усъвършенства енергийния продан.

Слънчев календар – 20 слънчев ден – Добър ден за дейни дейности. На делата, които се стартират през днешния ден им е необходима пълна отдаденост. Трябва всичко да бъде доведено до край. Може да се води битка за правдивост, само че единствено по почтен път. Благословен е оня, който върви по праведния път на воина, стреми се към победа и реализиране на задачата. Ако човек прояви интензивност, разпоредителност, рискува себе си в името на праведна идея, той ще бъде заплатен с победа. В този ден би трябвало да се приказва по-малко и да се прави повече. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР